Vélemények

2010 óta forgalmazzuk online nyelvleckéinket. Tanulóink a próbaleckék, illetve a megvásárolt online tankönyvek áttanulmányozása után szívesen írnak oldalunkra. Az értékelések magukért beszélnek. Kérünk, te is oszd meg tapasztalataidat nyelvleckéinkkel kapcsolatban! Köszönjük…

 

105 hozzászólás

 1. Nagyon szepen koszonom! Sikeres hetet kivanok!

 2. t. Annus Rita!

  köszönöm az eddigi leckéket. Kezdőknek nagyon jó. T.Irén

 3. Salut!

  Februárban megvettem a 25 leckét, imádom csinálni!

  üdv. Márta

 4. Kedves Rita!
  Nagyon szépen köszönöm a francia leckéket,melyek már megérkeztek.
  Úgy gondolom és remélem sikerül elsajátítanom ezzel a remek módszerrel. Mivel már nem vagyok nagyon fiatal(66) ezért talán megmarad a fejemben. Szükségem is lenne rá.

  Köszönet és jó egészséget kívánok Önnek várva a következőket.

 5. Kedves Rita! Nagyon szépen köszönöm a leckéket ,őszintén mondom még nem sikerült megtanulni mindent amit küldtél ,ahogy írtam 65 éves vagyok elég lassan és nehezen megy de ami lényeg értem a leckéket .Sajnos a gyakorlatokat nem tudom megnézni mert nem sikerült letölteni nincsen Microsoft offis a gépemen ,lehet sokat segítene ha megtudnám nézni.A kiejtés az elég nehezen megy .Kívánok szép napot.Iren

 6. Tetszett, hála Isten ezt már ismétlésnek tudom használni, de úgy érzem, hogy nagyon sokat segít. Többször is végig megyek a leckéken. Hiába, Ismétlés a tudás anyja!
  Üdvözlettel Nánássy Lívia

 7. Kedves Rita!

  CSODÁLATOS!

  Ezzel szerintem mindent elmondtam.
  Minden tiszteletem az Öné. Csak így tovább.

  Köszönöm.
  Sziszi

 8. Kedves Annus Rita ! Szeretném itt is kifejezni köszönetemet a megkapott 5 db leckével kapcsolatban .Mind az öt próba lecke érthető , alapos és áttekinthető !Figyelemfelkeltő , szórakoztató és tanulható tananyagot kaptam ! Mindenképpen folytatom anyelvtanulást ! Eddig az angol és német nyelveket tanultam , de nem hagyom ki ezt a gyönyörű nyelvet sem !Mégegyszer köszönök mindent ! Kovács Árpád

  • Kedves Árpád, sok sikert kívánunk a tanuláshoz, mi a magunk részéről igyekeztünk mindent megtenni, hogy könnyű lehessen 🙂

 9. Kedves Rita!

  Nagy vágyam teljesült, hogy rátaláltam a honlapodra!!! Remek anyag!
  Nyugdijas lévén és sok unokával nem volt lehetőségem, hogy beiratkozhassak egy kötött időrendű francia kurzusra.
  Évekkel ezelőtt jártam magánórára másfél évig, de abba kellett hagynom bizonyos változó körülmények miatt a tanulást. Máig sokat felejtettem persze. Több autódidakta tanulásra való könyvet, anyagot, CD-t vettem, de ez “magam tanulok, itt a sok anyag” nem megy. Képtelen vagyok mozgalmas életemben csenedet és olyan nyugalmat teremteni, hogy csak a tanulásra koncentráljak!
  A Te anyagod nagyon jó, olyan, mintha élő óra lenne, remek a kiejtés, a dalok, a szinessé tett leckék, és a sok fontos magyarázat, ami most valóban soknak tűnik, de majd beépül, ha jobban tudjuk a nyelvet. A számitógép bármior használható, a leckéket többször is meg lehet ismételni, van kontroll, és élő szó is. Szóval remek!!!! Még pihenésképpen is jó leülni a feladatok mellé, minden perce hasznos!
  Én szeretném megrendelni az 50 leckés változatot (10700 Ft, ha jól értem), de csak szeptember 12-ike után tudok fizetni, kérlek válaszold meg, hogy mikor rendeljem meg a fizetési dátumhoz igazodva.
  Nagy vágyam teljesül, kinek a foci, kinek a zene (bár azt én is szeretem), de kinek a francia nyelv a nagy szenvedélye!!!!!!
  Valóban igy van, nagyon szeretnék legalább mindennapi szinten beszélni! Többször voltam már Franciaországban, és még készülök is oda, végre talán meg merek majd szólalni!!
  Csak azt nem értem olvasva a kommenteket, hogy a kommentek dátuma megszakad 2014 januárjában. Remélem, hogy ez csak véletlen, és él a honlap, és kapok választ a kérdésemre, és majd megkapom a leckéket is!!!!!!!

  • Kedves Györgyi!
   Hogy egy ideje nem érkezett komment, ennek semmi különösebb oka nincs. Általában privát emailben szoktak visszajelzést írni, és azokat másoljuk ki a kommentekbe, ezt egy ideje nem tettük meg. Jó, hogy felhívta a figyelmet erre, majd igyekszünk megint kirakni párat. A nyelvlecke megrendelés ügyében írni fogunk Önnek.
   Üdvözlettel: Gazda Ákos

 10. Chere Madame Rita!
  Merci beaucoup les lecon!
  Koszonom a sok segitseget, ket eve gyakorlom a francia nyelvet Kanadaban , Quebecben.,
  Sajnos a szokincsem meg gyenge, de sokat megertek, es sokat dadogok mikor valaszolni kell. Mindenkeppen meg kell tanulnom a franciat, (63 evesen is), es sokat kell gyakorolnom a hivatalos nyelv befogadasara.

 11. Bonjour Chere Rita! Merci beaucoup pour les lecones. En kb.45eve tanultam franciaul a gimnaziumban. Mara szinte mindent elfslejtettem, de remelem olyan szinten fel tudom frisiteni,hogy valamelyest boldogulok a nyaron Parizsban. A bientot Bokor Klara

 12. Kedves Rita,

  nagyon szépen köszönöm a leckéket, nagyon tetszettek. Úgy döntöttem a kezdő csomaggal belevágok.
  Igazi kihívás.

  Üdv.:
  Mónika

 13. Bonsoire Chere madame Rita!
  J’aime les fruits, ils sont dans ce qui suit: la peche, la poire,, le melon, la pomme, l’orange et la banane.
  Amicalement, Bartos László

 14. köszönöm, megyeget, de holnap utazom Franciaországba és vasárnap már szeretnék síelni. aztán azt tervezem hogy hétfőn kiállok a síterep közepére és elkiabálom magamat hogy pommes !

  ha a franciák odahoznak nekem lehgalább fél kiló szép piros pommest akkor folytatom a francia nyelv tanulását. ha nem akkor megtanítom őket inkább magyarul.

 15. Kedves Rita!
  Nem akarok azzal bohóckodni, hogy megpróbálom akár csak megszólítani is ezen a szép nyelven, amit nekem cca. 44 éve próbáltak megtanítani. Volt egy fellángolásom, mert az unokám Franciaországban él és valószínűleg ezen a nyelven ért és beszél majd ( 21 hónapos), de ugyanolyan lusta vagyok a tanuláshoz, mint régen és míg az agyam akkor nemtörődömség, most az öregkori elhülyülés miatt nem fogadja be a tananyagot. Noha tisztában vagyok azzal, hogy a levelei nem személyesen nekem íródnak, mégis tolvajnak érzem magam, mert mint afféle csóró kisnyugdíjas vénember, valószínűleg nem fogok fizetni a tananyagért ezért tisztelettel kérem, ne pazarolja azt érdemtelenre. Persze, mint a csórók általában, lecsaptam az ingyenes lehetőségre, de csak azért, mert azt bárkinek felajánlották…
  Tisztelettel: Kondi László….

Legutóbbi hozzászólások