Vélemények

2010 óta forgalmazzuk online nyelvleckéinket. Tanulóink a próbaleckék, illetve a megvásárolt online tankönyvek áttanulmányozása után szívesen írnak oldalunkra. Az értékelések magukért beszélnek. Kérünk, te is oszd meg tapasztalataidat nyelvleckéinkkel kapcsolatban! Köszönjük…

 

105 hozzászólás

 1. Kedves Rita!

  Köszönöm szépen a leckéket..
  Még sokat kell gyakorolnom, hogy rögződjenek a tanultak..
  Jelenleg nem áll módomban további leckéket rendelni, de kérlek egy kérdésemre légy szives válaszolni.Azt szeretném ha a szavak írása, és kiejtése egyszerre rögzülne a névelőkkel?.
  Jó módszernek tartod-e ha szótanulás közben leírnám és ki is ejteném a szavakat névelővel együtt?
  Kérdésemre kérlek a privát címemen válaszolj.

  Üdvözlettel
  Erzsébet

 2. Bonsoire Chere madame Rita!
  J’aime les fruits, ils sont dans ce qui suit: la peche, la poire,, le melon, la pomme, l’orange et la banane.
  Amicalement, B. László

 3. Kedves Rita!
  Merci beaucoup pour lés lecons
  Verőcei Kati

 4. Kedves Rita!

  Nagyon tetszenek a leckék a feladatok és a kis videók is a végén.
  Köszönöm a lehetőséget

  Üdv
  Irén

  • Nagyon tetszett a nyelvlecke,igaz én már nem vagyok kezdő,syeretnék egy olyant amiben több a párbeszéd Köszi’

   • Szia Juli, a 2. csomagban (26-51.) bőven vannak olyan leckék, amikben sok a párbeszéd.

 5. Kedves Rita

  Köszönöm a leckéket,nagyon jónak találtam őket!Szeretnék belenézni a haladó tananyagba is,és aztán választani.Köszönöm a lehetőséget!

  További sok sikert a munkátokhoz!
  Üdv:Irén

 6. Kedves Rita és Ákos!

  A számítógépemet teljesen felújították a legutolsó összeomlása után.Egyszer már kértem Ákost,hogy küldje el újra a megrendelt és kifizetett anyagot,amely 2014-10-30.-ig érvényes.Most szeretném kérésemet megismételni.Már a 43. lecke vége felé járok és nagyon élvezem az anyagot.Segítségeteket előre is köszönöm!

  Üdvözlettel,

  Várhelyi Péter

 7. Kedves Rita!
  Köszönöm a leckéket.
  Tisztelettel László

 8. Szép napot!

  Köszönöm a sok szép levelet kedves Rita!

  Üdvözlettel Prisci Szlovákiából

 9. Kedves Rita!

  Köszönöm a kedvcsináló leckéket, jól felépített anyag, nagyon tetszett.
  Sajnos egyenlőre nem lesz se időm, se erőm komolyabb tanulásra, így a további leckéket nem kérném.

  Üdvözlettel:
  G* András

 10. Nagyon köszönöm!
  Kedves Rita!

  Általános iskolában oroszt tanultam, persze. Nagyon jól ment, szerettem is. Majd szakkör formában németet, végszükségben – ma már talán még akkor sem -valamit tudtam bebőle. Szakközépiskolába nálunk csak oroszt tanultunk. A főiskolát, majd azegyetemet is levelező tagozaton végeztem, nem kényszerültem nyelvvizsgára.
  Az angollal kapcsolatban mindig volt bennem egy dacos ellenállás, sokszor felmerült bennem, hogy franciául kellene tanulnom. Igazából ez mindig csak egy olyanfajta vágyként jelent meg, amit semmi racionälis érv nem támasztott alá…de valamiért mindig rendkívüli módon vonzódtam mindenhez, ami francia. Imádom a francia filmeket, szenvedélyesen szeretem a zenéjüket, a täj, a lakberendezés minden tetszik..Ráadásul a nyáron mikor csak úgy rákérdeztem egy angol tanár barátnőmre, megtanítana-e angolul,”habár mostanában egyre inkább úgy érzem franciäul kellene tanulnom”- mondtam….ő egyből rávágta: “szerintem hozzád az is illik”
  Kevés az időm és vannak kétségeim, hogy tudok-e gyűjteni elegendő kitartäst (így 45 évesen a nyelvtanuláshoz), az biztos azonban, hogy a Te leveleid rendkívül inspirálôak, színesek és kreatívak. Gratulálok és nagyon köszönöm!
  Üdvözlettel: B. Zita

 11. Kedves Rita!

  Köszönöm.:)
  szép napot!

  Anett

 12. Köszönöm a sok segitséget és a kedvességet nagyon érthetőek a leckék öröm igy tanulni.Az az igazság hogy én a gimnáziumi éveim alatt tanultam franciát de oroszból érettségiztem igy nem tanultam annyit afranciát mint ahogy az oroszt.Ezt persze utána már sajnáltam is.a fiam ugyan igy járt mint én ő is felvette a franciát de angolból érettségizett.
  KÖSZÖNÖK MINDENT
  Éva

 13. Hozzászólás

 14. CHERE RITA, NERCI BEAOCOUP, HA AZT MONDANÁM, HOGY KÖNNYÜ AKKOR NEM MONDANÉK IGAZAT, DE NAGYON JÓ A MÓDSZER ÉS A HANGANYAG IS, ÉRTHETŐ ÉS VILÁGOS, DE HANGSULYOZOM, HOGY NEHÉZ DE EGYBEN A LEGSZEBB NYELV. MAJD BIZTOS FOGOM KÉRNI A SEGITSÉGEDET AMIT ELŐRE IS KÖSZÖNÖK ÉS VÁROM A TOVÁBBI LECKÉKET. TOVÁBBI SZÉP NAPOKAT KIVÁNOK SZERETETTEL. ELISABETH

  .

 15. köszi a kis leckékket.
  Merci beaucoup.Pas simples mais très utiles

Legutóbbi hozzászólások